Burgery či bunsky nás naučili dělat samotní naši zákazníci – do svých restaurací a bister hledali pečivo, které z klasiky rychlého občerstvení udělá gastronomický zážitek. Jejich nároky nás přiměly zkoušet receptury a postupy, až dokud jsme od nich neslyšeli, že je výsledek výborný.
Pochopili jsme, že s dokonalým receptem si nevystačíme. Svět burgerů je natolik bohatý, že jsme museli vytvořit hned spoustu druhů a stali se tak výrobcem s jejich nejširším sortimentem u nás. Naše bunsky se od sebe liší chutí i tvarem, jedno ale mají společné – každá je ručně hnětená a suroviny vybíráme pokud možno doma na Moravě.
Martin Křižák
* Burgerovým houskám říkáme bunsky. To proto, že burger znáte jako hotový pokrm včetně náplně a houska zase označuje jiný druh pečiva. Bunska vychází z anglického bun a může být slaná i nasládlá.
Vyberte si ze sortimentu až 50 druhů bunsek a hot dogů od chuťově neutrálních až po nasládlé, s různými druhy posypů a barev.
Potřebujete do pečiva dostat speciální barvu, chuť, či vůni a nechat si burgery vytvořit speciálně pro svůj podnik? Nebudete první – řada úspěšných a známých podniků si své typické burgery nechává péci u nás a vyrábíme je v této podobě exkluzivně pro ně. Přečtěte si recenze vybraných burgeráren
Věnovali jsme spoustu času vývoji a díky technice balení v ochranné atmosféře bunsky déle vydrží. Nyní balíme bunsky po čtyřech a devíti kusech.
Pečivo, které doplní a nezmění chuť náplně burgeru a díky tomu se výsledek rozvine do vyváženého celku. Navíc můžete kouzlit s různými variantami barvy těsta nebo posypu sezamem.
Některé varianty burgerů vyzní pouze v kombinaci s mírně sladkým až sladkým pečivem. Lahodí také oku – jejich povrch je propečený do zlatova a krásně se leskne.
Hot Dog je neméně náročné pekařské zadání – spojit chuť čerstvého pečiva s uzeninou. Kromě neutrální varianty jsme vytvořili ještě máslovou, kterou si díky tajemství v naší receptuře jistě zamilujete pro svoji vláčnost.
kompletní nabídka bunsek v PDF
Miloslav Barvík
milos@pekarstvikrizak.cz
+420 602 641 137
Luboš Tomšík
lubos@pekarstvikrizak.cz
+420 606 076 796
Tomáš Koráb
tomas@pekarstvikrizak.cz
+420 777 303 018
V našom regióne ste najväčšími expertmi na burgery. Ceníme si, že ste vždy ústretoví k našim požiadavkám a myšlienkam. Navyše, z celej vašej firmy vyžaruje rodinná atmosféra. Coolňa bulka, ktorú ste pre nás vytvorili, je nadýchaná, vláčna, voňavá a skvelo chutí aj bez náplne.
S vaším pečivom sme mali už výborné predchádzajúce skúsenosti, preto sme sa rozhodli zveriť vám tiež výrobu pečiva podľa nášho receptu. Páči sa nám kvalita, osobný prístup.
Díky vaší spolupráci můžeme klientům nabídnout kvalitu a vynikající chuť vašich produktů. Pro nás jako majitele byla spolupráce sázka na jistotu, rychlost dodání a spolehlivost jasnou volbou. Komunikaci a vyřizování objednávek si také velmi chválíme. Vaše pečivo vyniká čerstvostí, chutí a množstvím nabízených produktů. Bunska má požadovaný tvar i velikost a její zlatavá barva dodá na prvním dojmu, když se objeví zákazníkům na stole. Chuť je neméně výborná.
Unikátní pinsu i pinsetu si zamilujete díky křupavosti a lehkostí v chuti. Obsahují tři druhy mouk – pšeničnou, sójovou a rýžovou – a díky dlouhému zrání. při kterém se zredukuje lepek, jsou lépe stravitelné.
Bagely připravujeme podle tradičního židovského receptu, podle kterého se nejen pečou, ale i vaří. Chuť je neutrální, těsto hutnější. Bagely připravujeme v hladkém provedení s posypem.
Spojili jsme dva produkty, které milujeme – hodový koláč a koblihu. Smažené kuličky z jemného těsta po prohřátí chutnají jako obláček v puse. Doporučujeme je se šodó krémem, ovocem nebo různými polevami.